Taman Utama, Sg Dua

Ruang tamu.

Pemisah ruang dapur & tandas.

Dapur.
Tandas.Hemmm...




Aku berkenan untuk lihat rumah kos rendah di Taman Sungai Dua. Rumah ni ada balkoni & pintu sliding door. Balkoni agak luas untuk yang mengadap ke jalan dan agak kecil bagi yang menghadap ke hutan. Susun letak macam apartment. Agak luas juga, susun letak pun nampak kemas.Aku dah ambil borang dan akan submit tak lama lagi. Menurut petugas tapak dia cuma minta payslip dan EPF statement. Kalau rezeki aku di sini tak lama lagi aku pindahlah ke kampung halaman aku balik. Memang aku lahir kat sini pun.

2 ulasan:

ariffiman said...

SALAM...ADA DGR TNTANG FASA BARU??SY BERMINAT GAK..TP XPNAH TGK LG KEDAAN SBNR UMAH TU...TGK DR WEBPAGE MMG BLEH THN..

shihabuddin said...

rumah tu saya dah beli rm197,000 harga sebenar rm230,000 sebab goverment punya projek, bulan ni naik lagi satu fasa rm250,000 bulan january ,lagi dua thun naik lagi satu projek rm150 setingkat